29032020202202

Fårekassen

Det mobile læringsrum 'Fårekassen' er et anderledes pædagogisk tilbud. Pædagoger og børn får gennem simple værksteder let tilgængelig viden om fårene samt mulighed for at gå på opdagelse på Vestvolden og kommer hjem med små produkter og ny viden om fårene.

Målgruppe: Børnehavebørn/3-6 årVarighed: 1-2 timer i tidsrummet kl. 9.30 - 11.30Max. antal børn: 12Pris: GratisPeriode: Fårekassen kan lånes fra april til oktoberSted: Oplevelsescenteret Vestvolden, Ejbybunkeren, Jyllingevej 303, 2610 Rødovre. Indgang fra Jyllingevej eller via Ejbyvej.

Brug og bookning af Fårekassen:Lån af Fårekassen er forbeholdt pædagoger, der har været på kurset i brug af Fårekassen.

Hvis du har uddybende spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller sende os en e-mail. Ring på 28 92 31 76 eller mail til skoletjenesten@befaestningen.dkSkoletjenesten Københavns Befæstning har administration på Gyldenløvesgade 15, 3 sal i København

Materialer

Natur og naturfænomener er et af de seks temaer i de pædagogiske læreplaner. Som vi ser Fårekassen, er der mange områder i de øvrige temaer, der understøttes, men flest i natur og naturfænomener, da det er naturen – fårene – vi ønsker, pædagoger og børn skal gå på opdagelse i!

Se mere under fanebladet med opgaver.