31032020173635
Københavns Befæstning
  • Søg

Rul på Vestvolden

Vestvolden og stisystemerne omkring Københavns Befæstning er blevet et rulleskøjtemekka. Et 52 km langt stisystem, hvoraf de 10 km er nyasfalteret, lader jer rulle og cykle i smuk natur. 

Ruten på selve Vestvolden er 14 km lang, og går gennem kommunerne Hvidovre, Rødovre, Brøndby og København. Der er lys på ruten, så I også kan bevæge jer på Volden efter mørkets frembrud. 

På dele af ruten er der får. Her skal rulleskøjteløbere være opmærksomme på to kvægriste, som man ikke kan rulle hen over.

Ved Mågevej/Strandvangen i Hvidovre er der oprettet et rulleskøjtedepot med lånerulleskøjter til visse begivenheder, en træningsplads, parkeringsplads samt et 1 km langt rulleskøjteforløb. 

Få inspiration til din rulletur på Befæstningen

Rul selv med venner og familie
Der er flere steder, I kan starte rulleturen. Parkeringspladsen på Mågevej / Strandvangen i Hvidovre er et godt udgangspunkt, da der er mulighed for at rulle af Vestvoldsruten ud på Avedøre Holme eller mod de fantastiske stier på Kalvebod Fælled. 

Kontakt
Hvis du vil vide mere om “Rul på Vestvolden”, kan du kontakte projektleder i Hvidovre Kommune, Jacob Hvid Nielsen, på mail hvn@hvidovre.dk

Vestvoldens rulleskøjteløjpe

Her kan du starte på ruten